Kennel Agidream's villakoiria vuodesta 1999, kuvapalkkia klikkamalla pääset kotisivuillemme
Klikkaa tästä pentukoppaan
Katso video villakoiristamme
**************************************************************************************************************
Lemmikkikauppa
Ilmoitukset >> Annetaan
1-6/29

22370

From: Heta

Osasto: Annetaan

Nilsiä, 2014-12-18

Maatiaskissan pentu narttu 6kk vanha, musta ruskein merkein hauskan värinen, melkein sisäsiisti yöksi tarvitsee vielä pissalootan, ei rokotettu, mutta madotus ollaan hoidettu. Hyvää kotia odotan pennulle tarjottavan ja asiallisia yhteyden ottoja.

email: mamasella82suomi24.fi

 
22351

From: Sari Hiltunen

Osasto: Annetaan

Eno, 2014-11-23

Annetaan kaksi 5 vuotiasta sisäkissaa uuteen kotiin kaikkine varusteineen. Joudumme luopumaan allergian vuoksi. Manta ja Manu ovat sisarukset ja eivät ole käyneet ulkona. Ovat sisäsiistejä leikattuja sekä rokotettuja. Annetaan samaan kotiin. Lisätietoa ja kuvia sähköpostitse.

email: saan.hiltunengmail.com
puh: 050-5435702

 
22344

From: Sipe

Osasto: Annetaan

Sulkava, 2014-11-19

Annetaan kaksi kissa sisarusta mielellään maalle ja yhdessä. Ovat 2,5 v sisäsiistejä, rokotettu, leikattu Tulevat toimeen muiden eläinten ja lapsien kanssa. Tykkäävät olla ulkona, mutta löhöilykin käy ja rapsuttelu. Tuodaan sektorilla Juva-Savonlinna-Imatra Pikainen yhteys, kiitos

email: sipetiusnetti.fi

 
22313

From: Ida-Maria Nevalainen

Osasto: Annetaan

Kotka, 2014-09-25

Elikkäs: Nämä kaksi kissimirriä (uros ja narttu, tyttö ja poika, Risto (tai itseasiassa kylläkin Poski) ja Roosa) etsivät uutta kotia ! Ovat marraskuussa 2013 syntyneitä ja molemmat ovat leikkaamattomia, eli aika olisi aivan juuri kohta ! Mielellänihän minä ennäitä pois antaisi mutta syy on seuraava: Olen muuttamassa toiselta paikkakunnalta mieheni luo, jolla on vuokra-asunto. Sinne ei saa tuoda lemmikkieläimiä, ja mieskin on lievästi allerginen kissoille. Siispäyritämme etsiä näille kavereille uutta kotia ! Yhteisen kodin etsiminen (sellaisen jonne saisi ottaa mukaan) ei tule tähänkohtaan kysymykseenkään miehen lähtiessä tammikuussa asepalvelukseen. Kotkassa ovat tällähetkellä. Yksityisviestillätavoittaa helpoiten ! ps. Imuri on heidän pahin vihollinen !

email: ida92_nevskimsn.com
puh: 0458957444

 
22311

From: Raita Etelävuori

Osasto: Annetaan

Helsinki, 2014-09-24

Annetaan 8-vuotias siamilainen sisätyttökissa hyvään kotiin. Kissa on ollut minulla viisi vuotta. Kissa on kiltti ja ihana, mutta hieman arka, ei sylikissa. Kissa oksentaa lähes päivittäin osan ruoastaan. Toivoisinkin kissalle löytyvän paikan maaseudulta tms, jossa oksentaminen ei olisi niin iso pulma. Kissaa on tutkittu ja kaikki erilaiset ruoat ja allergiaruoat on kokeiltu. Jonkinlaisen suoli/sisätutkimuksen (kallis) varmaan vielä voisi tehdä, mutta mitään takeita ei ole, että syytä tai korjattavaa syytä löytyisi. Kissa tuli minulle 3-vuotiaana ja on oksentanut säännöllisesti ja jatkuvasti siitä lähtien. On kuitenkin pirteä ja muuta vikaa ei ole. Kissa on päässyt karkaamaan kerran ja vaikutti nauttineen ulkoiluistaan, kunnes sade ajoi kotiin. Laita sähköpostia, jos kiinnostuit.

email: raita75hotmail.com

 

1-6/29