Kennel Agidream's villakoiria vuodesta 1999, kuvapalkkia klikkamalla pääset kotisivuillemme
Klikkaa tästä pentukoppaan
Katso video villakoiristamme
**************************************************************************************************************
Lemmikkikauppa
Ilmoitukset >> Annetaan
1-6/17

22464

From: Tuomas Leppänen

Osasto: Annetaan

tampere, 2015-05-12

Annetaan 5-6v leikattu mustavalkoinen uros kissa isoon asuntoonomakotitaloon.

email: leppanent04gmail.com
puh: 0466456112

 
22421

From: Laina ja rahoitus

Osasto: Annetaan

Tampere, 2015-03-04

Saada lainaa edullisin ehdoin ilman läpi pankin. Hyviä uutisia kaikille ihmisille taloudellisissa vaikeuksissa. Nyt voit täyttää kaikki taloudelliset tarpeet tekemällä lainaa halvemmalla. Korko on alhainen ja voit saada lainaa ilman laitetakuu. Meidän olosuhteet ovat houkuttelevampia kuin pankkien. Olemme käytettävissä 7 päivää / 7 päivää. Tee pyyntö ja me vastaamme sinulle muutamassa minuutissa. Voit tehdä, ota yhteyttä sähköpostitse: lafinanstan@gmail.com

email: lafinanstangmail.com
website: Laina ja rahoitus yksityisille

 
22388

From: Alli

Osasto: Annetaan

Helsinki, 2015-01-20

Pitkän harkinnan tuloksena päädyn ratkaisuun luopua rakkaista lemmikkikissoistani ajanpuutteen sekä muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Kissat ovat asuneet aina sisällä, joten ulkokissaksi en niitä luovuta. Minulle on tärkeää löytää niille hyvä koti. Kyseessä on maatiaiskissasisarukset, jotka ovat syntyneet 5.8.2008 tallikissan pennuiksi. Minulle ne tulivat 13-viikon ikäisenä. Olen siruttanut, leikannut ja madottanut molemmat kissat. Kissat ovat olleet perusterveitä, joten en ole joutunut käyttämään niitä eläinlääkärissä sairauksien takia. Eivätkä ne ole ylipainoisia. Ne ovat eläneet aina yhdessä, joten annan ne mielellään vain yhteiseen kotiin. Osaavat olla kuljetuskopassa pitkiäkin matkoja. Valjaissa ulkoiluun ne eivät ole tottuneet. Kissoilla ei ole ollut koskaan sisäsiisteysongelmia ja ne käyttävät samaa hiekka-astiaa. Ne eivät ole koskaan raapineet sohvaa, vetäneet verhoja alas tai tuhonneet mitään. Joskus ne ovat olleet keskenään reilun vuorokauden, eikä silloinkaan kotoa ole löytynyt mitään hajonneita huonekaluja. Molemmat tottuvat tarvittaessa koiriin. Muita eläimiä ne eivät ole koskaan nähneet. Kissat sopisivat myös hyvin lapsiperheeseen. Toinen on musta-valkoinen kolli, joka on omasta mielestään kuningas. Ruokarakkauden takia sille on ollut helppo opettaa jotain helppoja naksutintemppuja. Se on todellinen sylikissa, joka saattaa joskus nukkua sylissä vaikka tunnin ajan. Nukkuu myös monesti melkein koko yön sängyssä. Mutta ei kuitenkaan herätä öisin. Toinen taas on tabby-kuvioinen naaras, joka on herkkä, ujohko ja leikkisä. Pitää kovasti rapsutuksista, hyppimisestä, kiipeilemisestä ja korkeista paikoista. Jos sille päälle sattuu, niin tulee syliin puskemaan ja saattaa siinä hetken jopa nukkua.Se on todella notkea ja hyvä loikkimaan tasolta tasolle. Näistä saisi varmasti perushyvätapaiset, sisäelämään tottuneet, ihmisrakkaat ja sosiaaliset maatiaiskissat lemmikiksi. Lähetän mielelläni kuvia kissoista sähköpostiin ja kerron lisää. Asun Helsingissä.

email: martta123hotmail.com

 
22386

From: Sirpa Hyttinen

Osasto: Annetaan

Helsinki, 2015-01-13

Annetaan! Annamme meidän 4 vuotiaan narttu kissan hyvään kotiin omakotitaloon/maalle koska kissa ei viihdy kerrostalossa,on tullut meille omakotitalosta jossa saanut olla vapaana ulkona.Kissa on kiltti mutta ei viihdy sylissä istuu vieressä ja haluaa rapsutuksia.On mustavalkoinen puolipitkä turkki.

email: sirpahytgmail.com

 
22370

From: Heta

Osasto: Annetaan

Nilsiä, 2014-12-18

Maatiaskissan pentu narttu 6kk vanha, musta ruskein merkein hauskan värinen, melkein sisäsiisti yöksi tarvitsee vielä pissalootan, ei rokotettu, mutta madotus ollaan hoidettu. Hyvää kotia odotan pennulle tarjottavan ja asiallisia yhteyden ottoja.

email: mamasella82suomi24.fi

 

1-6/17