Kennel Agidream's villakoiria vuodesta 1999, kuvapalkkia klikkamalla pääset kotisivuillemme
Klikkaa tästä pentukoppaan
Katso video villakoiristamme
**************************************************************************************************************
Lemmikkikauppa
Ilmoitukset >> Annetaan
1-6/7

22488

From: Eija Ojala

Osasto: Annetaan

Helsinki, 2015-06-16

Annetaan 3v uros maatiaiskissa kotiin jossa on entuudestaan kissa.Bubbe on leikattu,väreiltään tumman ruskea,beige,valkoinen.Luonteeltaan hyvin seurallinen,ihmisiä rakastava.TYkkää toiminnasta mutta myös rauhasta.Toivomukseni on että voin käydä joskus katsomassa Bubbea.

email: eijam.ojalayahoo.fi
puh: 0403248844

 
22473

From: Nina

Osasto: Annetaan

Tampere, 2015-05-30

Täällä ennestään jo kahden kissan onnellinen omistaja etsii kolmatta perheenjäsentä. Kissan värillä, koolla tai ulkonäöllä ei ole väliä kunhan on poika puolinen ja mielellään luovutusikäinen/mahdollisimman nuori ja tottakai terve! Isohko kaksio jossa kiipeilymahdollisuuksia tuo kolme isoa (kaksi sisällä, yksi lasitetulla parvekkeella) raapimapuuta. Ruokakippoja useampi, veden vaihdan joka aamu." Lelujakin löytyy. Jos koet että minulla olisi tarjota kissallesi koti niin otathan yhteyttä: niinamunpiina@hotmail.com tai txt. Asun Tampereella ja maksan mielelläni bensarahaa jos tuonti mahdollinen.

email: niinamunpiinahotmail.com
puh: 0468404112

 
22464

From: Tuomas Leppänen

Osasto: Annetaan

tampere, 2015-05-12

Annetaan 5-6v leikattu mustavalkoinen uros kissa isoon asuntoonomakotitaloon.

email: leppanent04gmail.com
puh: 0466456112

 
22421

From: Laina ja rahoitus

Osasto: Annetaan

Tampere, 2015-03-04

Saada lainaa edullisin ehdoin ilman läpi pankin. Hyviä uutisia kaikille ihmisille taloudellisissa vaikeuksissa. Nyt voit täyttää kaikki taloudelliset tarpeet tekemällä lainaa halvemmalla. Korko on alhainen ja voit saada lainaa ilman laitetakuu. Meidän olosuhteet ovat houkuttelevampia kuin pankkien. Olemme käytettävissä 7 päivää / 7 päivää. Tee pyyntö ja me vastaamme sinulle muutamassa minuutissa. Voit tehdä, ota yhteyttä sähköpostitse: lafinanstan@gmail.com

email: lafinanstangmail.com
website: Laina ja rahoitus yksityisille

 
22388

From: Alli

Osasto: Annetaan

Helsinki, 2015-01-20

Pitkän harkinnan tuloksena päädyn ratkaisuun luopua rakkaista lemmikkikissoistani ajanpuutteen sekä muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Kissat ovat asuneet aina sisällä, joten ulkokissaksi en niitä luovuta. Minulle on tärkeää löytää niille hyvä koti. Kyseessä on maatiaiskissasisarukset, jotka ovat syntyneet 5.8.2008 tallikissan pennuiksi. Minulle ne tulivat 13-viikon ikäisenä. Olen siruttanut, leikannut ja madottanut molemmat kissat. Kissat ovat olleet perusterveitä, joten en ole joutunut käyttämään niitä eläinlääkärissä sairauksien takia. Eivätkä ne ole ylipainoisia. Ne ovat eläneet aina yhdessä, joten annan ne mielellään vain yhteiseen kotiin. Osaavat olla kuljetuskopassa pitkiäkin matkoja. Valjaissa ulkoiluun ne eivät ole tottuneet. Kissoilla ei ole ollut koskaan sisäsiisteysongelmia ja ne käyttävät samaa hiekka-astiaa. Ne eivät ole koskaan raapineet sohvaa, vetäneet verhoja alas tai tuhonneet mitään. Joskus ne ovat olleet keskenään reilun vuorokauden, eikä silloinkaan kotoa ole löytynyt mitään hajonneita huonekaluja. Molemmat tottuvat tarvittaessa koiriin. Muita eläimiä ne eivät ole koskaan nähneet. Kissat sopisivat myös hyvin lapsiperheeseen. Toinen on musta-valkoinen kolli, joka on omasta mielestään kuningas. Ruokarakkauden takia sille on ollut helppo opettaa jotain helppoja naksutintemppuja. Se on todellinen sylikissa, joka saattaa joskus nukkua sylissä vaikka tunnin ajan. Nukkuu myös monesti melkein koko yön sängyssä. Mutta ei kuitenkaan herätä öisin. Toinen taas on tabby-kuvioinen naaras, joka on herkkä, ujohko ja leikkisä. Pitää kovasti rapsutuksista, hyppimisestä, kiipeilemisestä ja korkeista paikoista. Jos sille päälle sattuu, niin tulee syliin puskemaan ja saattaa siinä hetken jopa nukkua.Se on todella notkea ja hyvä loikkimaan tasolta tasolle. Näistä saisi varmasti perushyvätapaiset, sisäelämään tottuneet, ihmisrakkaat ja sosiaaliset maatiaiskissat lemmikiksi. Lähetän mielelläni kuvia kissoista sähköpostiin ja kerron lisää. Asun Helsingissä.

email: martta123hotmail.com

 

1-6/7